Livsstil

Trending:


Den ekte peruanske regnbuen du faktisk kan gå på

Hva befinner seg i enden av regnbuen? For noen er det en potte med gull, for andre en religiøs beskjed. Noen har til og med laget sanger og poesi om disse fantastiske naturfenomenene. Men hva om vi fortalte deg at det faktisk finnes en regnbue i virkeligheten som du kan besøke, røre og gå på? Dette stedet er alt annet enn en optisk illusjon - det kalles Vinicunca, og hvis du reiser til Sør-Amerika, kan du besøke det selv. Klikk her for å finne ut mer om Perus regnbuefjell!


Farida videre i Melodi Grand Prix

Farida var den av lørdagens fire artister som går videre i den andre delfinalen av den nasjonale delen av Melodi Grand Prix. Hun er dermed i finalen.


Dette er det kaldeste bebodde stedet på kloden

Forestill deg at du er hjemme, våkner opp om morgenen, går ut ytterdøra og får servert -50°C grader. Hvis det virker som en forferdelig måte å starte dagen på, da kommer du til å elske å bli bedre kjent med det kaldeste bebodde stedet på planeten. Stedet heter Oymyakon, og ligger i den nordøstlige delen av Russland. Her har de registrert temperaturer som har vært helt nede på vanvittige -70°C. Det virker kanskje ikke sannsynlig, men denne russiske byen og de som bor der er vant til kulda. Når det blir så kaldt fryser faktisk øyenbrynene. Det er en sånn kulde som faktisk verker i skjelettet. Stolt referert til som "kuldepolen". Det bor rundt 500 mennesker i Oymyakon. Midt på vinteren i Oymyakon, er det bare noen timer dagslys. Til tross for kulda, så har de det bra i Oymyakon. Av bildene som ligger på Instagram, er det tydeligvis populært å ta selfies med frosne, hvite øyebryn. Et annet fascinerende vinterbilde ble tatt av Petr Chugunov, en fotograf fraYakutsk. Han fotograferte en ballerina som poserte i de snødekte gatene. "Jeg tok faktisk bildene av ballerinaen ute i minus 41, de er ikke photoshoppet,” fortalte han The Siberian Times. “Det var min idé, egentlig er det et prosjekt jeg har, å fotografere ballerinaer i bygatene”, sa Chugunov. Lyst til å forvandles til en ispinne? Den frosne sminken og de utrolige omgivelsene gjør nå at Oymyakon har blitt et reisemål for turister, men det er bare for de modigste. På en annen side, hvis du foretrekker varmen og ikke engang kan forestille deg selv på en slik plass, klikk på galleriet og kikk på naturens fryseboks fra et eller annet sted som er varmt og koselig. Lær mer om denne frosne landsbyen, og se vakre vinterbilder som tiltrekker seg turister til tross for temperaturene.


Her er den nye Garmin Fenix 7

Garmin Fenix 7 har vi ventet spent på, og nå er klokka her! Bli med når Aktiv Trenings testredaktør tar deg gjennom de største nyhetene ved Fenix 7 – og ikke minst den like spennende modellen Epix.


Shabana Rehman ute av «Farmen kjendis»: – Dette unner jeg henne

Det ble bare to uker på realitygården for komikeren, men intriger har det allerede rukket å bli.


Ikke legg disse matvarene i kjøleskapet!

Er du en av de som legger nesten alt som ikke er i en pakke eller eske fra matbutikken i kjøleskapet? Da gjør du deg selv en enorm bjørnetjeneste, da du ellers kunne ha gledet deg over mye mer plass og smak. Klikk gjennom for og se overraskende matvarer som ikke bør legges i kjøleskapet, basert på en liste fra Sweet and Savory, og slutt å frata deg selv de deilige naturlige smakene og konsistensene du brukte de hardt opptjente pengene dine på!


Slående: de vakreste naturlandskapene i Brasil

Det naturlige landskapet i Brasil virker som noe rett ut av en drøm, og trekker til seg flere og flere turister. Dette er et ekte naturlig underverk! Her vil vi vise deg noen av juvelene i dette landet, sjekk det ut!


Mener «Farmen»-kollegaen har blitt feil fremstilt: – Rett og slett veldig fascinerende

Nå strømmer det inn hyggelige meldinger til Sophie Elise Isachsen. Farmen-kollega Vebjørn Selbekk er mektig imponert.


Ærlig talt: Aurora Gude (29)

Dette året har realitypersonligheten Aurora Gude store planer om å fokusere på hovedpersonen i livet sitt, nemlig seg selv.


Enkle livsstilsendringer som hjelper miljøet

I en ideell verden ville hver person arbeide for å forandre sine vaner for å hjelpe miljøet - planeten ville sikkert være takknemlig! I dette galleriet har vi satt sammen noen enkle vaner du kan adoptere som i stor grad kan hjelpe Jorden vi alle deler. Sjekk det ut!


Wanda Mashadi bekrefter brudd: – Orker ikke flere spørsmål

Influenseren kommer med oppfordring til fansen etter bruddnyhet.


Er disse kjendisene bedre som blondiner eller brunetter?

Coco Chanel sa en gjeng: "En kvinne som klipper håret sitter, er jeg ferdig med å endre livet sitt," og jeg kan ha et moderne moderne sammenheng med det samme menn og kvinner som gjør noen drastiske endringer på frisyren. Selvfølgelig kan det være skremmende å gå fra blond til brunette eller omvendt. Det er det evige spørsmålet: har blondiner virkelig det mer moro? Gjør brunetter det bedre? Før du tar skrittet og endrer hårfargen, må du sjekke ut kjendisene som har prøvd begge deler - på godt og vondt.


Oppdag denne fargerike nederlandsk-karibiske drømmeøya

Den 64 km lange og 13 km brede øya Curaçao er preget av sin spennende kulturhistorie, de mange nydelige strendene (og cocktailene) i ubeskrivelige blånyanser, gamle fargerike europeiske bygninger og et tropisk dyreliv – alt dette fremstår som en vidunderlig skjult hemmelighet. Klikk gjennom galleriet for å få en fascinerende visuell omvisning av denne sjarmerende øya i Det karibiske hav.


Verdens mest fantastiske historiske gullgjenstander

Gull har fascinert mennesker helt siden før antikken. Så tidlig som i bronsealderen ble det laget enkle smykker av dette skinnende edle metallet. Senere sivilisasjoner produserte fantastisk detaljerte gjenstander laget av gull – sjeldent vakre artefakter som i dag er av uvurderlig verdi. Bla gjennom galleriet og oppdag noen av verdens mest imponerende gullskatter.


De hemmelige måtene hunder kommuniserer med eierene sine på

Animal Channel har samlet en serie med signaler hunder gir og forklart hva de betyr. Vet du hva hunden din prøver å kommunisere når de ligger på føttene dine eller gir deg tøffene dine om morgenen? Bli overrasket over alt det hundene gjør for å kommunisere hvordan de har det i følgende galleri!


Slått ut av «Mesternes mester» etter intens nattest: – Små marginer

Linn-Kristin Riegelhuth Koren fikk oppnådd målet sitt til tross for at hun ikke vant «Mesternes mester».


Slik sparer du tid på treningssenteret

Det kan være vanskelig å finne tid til trening i en travel hverdag. Men hvis du bruker tiden på treningssenteret best mulig, kan du faktisk få resultater med svært lavt tidsforbruk.


Vatnajökull: på innsiden av islands majestetisk isgrotter

Et landskap som endres i henhold til årstiden. Se mer fra de fascinerende isgrottene i Vatnajokull nasjonalpark på Island, som tiltrekker besøkende fra hele verden. Du vil finne ut at i tillegg til de vakre grottene tilbyr landet også et bredt utvalg av unike, naturlige underverk. Nyt det!


Meat Loaf er død

Den amerikanske rockesangeren og skuespilleren er død, 74 år gammel. Marion Ravn takker den tidligere samarbeidspartneren for minnene sammen.


De mest mystiske og fascinerende forsvinningene i historien

I løpet av den menneskelige historie har mange forsvinningssaker fascinert og forvirret myndigheter, familiemedlemmer og offentligheten. I noen av disse tilfellene ender den savnede personen opp med å bli funnet, mens andres forsvinninger fortsatt er et komplett mysterium. Klikk på galleriet og les om de mest mystiske og kontroversielle forsvinningene i historien!


Dette er årets utfordrere i «Farmen Kjendis»: – Takket nei siden 2017

Ole Martin Alfsen og Tomine Harket sjekker inn på den idylliske «Farmen Kjendis»-gården.


Topp 10 vintersalg hos Milrab

Det er fortsatt ikke for sent å gjøre seg et januarkupp hos Milrab.


Verdens mest imponerende forsteinede skoger

Trær kan leve i tusenvis av år som majestetiske levende ting, men når de er døde blir materialet erstattet av mineral og omdannet til stein. USA har mange av de forsteinede skogene, men det finnes flere andre steder hvor du kan oppleve urgamle fossilerte skoger. Bla gjennom galleriet og ta en virtuell tur til noen av verdens vakreste forsteinede skoger.


Slik bruker man curlstang

Treningssenteret er fullt av utstyr. I vår nye serie retter vi søkelyset mot det oversette utstyret. Denne gangen: curlstanga.


Caño Cristales: verdens vakreste elv

En flerfarget elv høres kanskje ut som et eventyr eller en fantasyfilm, men i Colombia finnes den faktisk! Caño Cristales blir ofte omtalt som den vakreste i verden. Vil du vite hvordan en elv kan ha fem forskjellige farger? Finn ut av det her!


Her får du Covid-19 selvtester

Her får du Covid-19 selvtester Mandag kveld kommer Helse- og omsorgsdepartementet med to nyheter, som begge endrer karantenereglene fra og med midnatt natt til 26. januar. Endringene er at testing erstatter smittekarantene for nærkontakter og innreisekarantene avvikles. Dette kan du lese mer om her. Vær tidlig ute med å skaffe deg selvtest S...


Skumle forlatte kjøpesentre verden rundt

Kjøpesentre er bygget for å ta imot tusenvis av mennesker hver dag, noe som gjør det spesielt skummelt når de store strukturene blir forlatt og forvandlet til ruiner. Sjekk ut disse fascinerende ruinene av bygninger som en gang var ment å være livlige og innbydende steder.


Andalucía: stedet hvor gresk, jødisk og arabisk kultur møtes

Andalucía er det nest største autonome samfunnet i Spania. I århundrer har denne regionen klart å bevare en kulturblanding som omfavner greske, arabiske og jødiske karakteristikker. Sjekk ut galleriet og bli imponert over Andalucías kulturelle rikdom!


Den overraskende sannheten om 'blåmandag', og hvordan det kan overvinnes

Mandagsfølelsen kan være ille nok, men en gang i året er det en mandag som er betydelig mer 'blå' enn alle de andre. I år faller den mest deprimerende mandagen på den 17. januar. Vi snakker selvsagt om 'blåmandag'. Klikk gjennom galleriet for å finne ut alt du trenger å vite om den spesielle tradisjonen som har fascinert oss over lang tid, og lær hvordan å overvinne denne tilstanden. Det viser seg at det er en overraskende historie som ligger til grunn for blåmandag, som kanskje kan forandre alt.


Hvor mørk var egentlig middelalderen?

Middelalderen var en mørk periode i historien. Denne perioden handlet ikke bare om drager, rettferdige riddere og prinsesser. Fra 500 e.Kr. til 1500 e.Kr. var Europa dominert av Den katolske kirken, føydalisme, hungersnød, fattigdom og død. Fra Romerrikets fall til begynnelsen av renessansen, fikk Europa se fremveksten av livsfarlige medisinske metoder, voldelig lovpraksis, religiøs fanatisme, vold og sykdom. Fra ekstreme værforhold, til demonisering av dyr og katastrofale sykdomsutbrudd, hadde denne perioden av historien alt. I ca 1000 år levde vi i en verden der å leve var en seier i seg selv, enn si å ha et normalt, komfortabelt liv. Middelalderen var veldig vanskelig faktisk. I dette galleriet finner du noen av de mørkeste hendelsene som plaget middelalderen. Klikk gjennom og ved slutten av det, vil du være takknemlig for verden vi har i dag.


Majestetiske fossefall du kan besøke i Europa

Noe av den flotteste naturen i verden befinner seg i Europa. Se igjennom galleriet for å sjekke ut de mest imponerende fossefallene i Europa du bare må se!


Pamela Anderson går fra ektemannen

«Baywatch»-stjernen og livvakt-ektemannen går fra hverandre.


Deler tårevåt beskjed: – Vi har prøvd absolutt alt vi kan

Adele tok til tårene torsdag kveld da hun måtte dele den triste beskjeden til fansen


Dette fikk prinsessen i bursdagsgave fra Norge

Prinsesse Ingrid Alexandra fikk personlige gaver fra det offisielle Norge.


Historiske "fakta" som er alt annet enn faktiske

Historien har en måte å holde seg i live, lære oss hvor langt vi har kommet og illustrerer hvordan menneskets natur både har forandret seg og klarte å forbli den samme på en og samme tid. Imidlertid blir noen ganger pynting på fakta og rett og slett unøyaktige hendelser en del av historien, maskert som faktiske episoder. Fra hvem som bygde de egyptiske pyramidene til hva ninjaene faktisk hadde på seg, er historien fylt med misforståelser og feilaktige antagelser. Har du mistolket noen myter for å være historiske fakta? Bla gjennom galleriet og finn det ut.


Jan Fredrik Karlsen demonstrerer utenfor Stortinget: – Vi trenger hjelp

Kulturbransjen mener det er på tide at regjeringen åpner dørene til norsk kulturliv.


Setter Jamie Spears i nok et dårlig lys: Skal ha betalt 60 millioner for å overvåke datteren med hemmelig app

Jamie Spears ga et sikkerhetsselskap millioner av dollar for å overvåke sin egen datters telefon.


Kjendiser som har blitt deportert

Fra Beatles til Hilton-arvinger, sjekk ut denne listen over kjendiser som har blitt deportert.


Niklas Baarli avslører ukjent side: Har en svarteliste med folk han hater

«God Kveld Norge»-programlederen Niklas Baarli er 99,9% gladlaks, men innimellom så smeller det godt i døra.


Skummelt! Kjendiser som har dobbeltgjenere fra fortiden

Det er en ting å se ut som et familiemedlem, men det er en hel ting å ligne på noen fra flere tiår og enda århundre før du ble født. Likevel skjer det, og dette er sikkert også tilfellet for de rike og berømte. Noen A-lister ser ut som folk som var like berømte (om ikke mer) for en levetid siden, mens andre kunne være tvillingene til folk hvis navn vi ikke engang vet. Ta en titt gjennom dette galleriet, og sammenlign bilder av kjendiser med sine doppelgängers fra fortiden!


Unngå disse matvarene og få en glødende og frisk hud

Forskere og leger har lenge studert sammenhengen mellom hudhelse og ernæring. Huden kan si noe om vår indre helse, og viser hvor viktig det er innta riktig ernæring. Hudproblemer som akne, tørrhet, eksem, psoriasis og fet hud kan være et tegn på en overbelastet lever. Men hvordan kan dette kontrolleres? Selv om ekspertene har forskjellige meninger om en rekke spørsmål om emnet, råder det konsensus på enkelte områder. Nettstedet Kettle & Fire har laget en liste over noen matvarer som ofte fører til hudproblemer, og kommer med noen bedre alternativer. Bla gjennom galleriet og sjekk hva du bør og ikke bør spise. Huden din vil bli takknemlig.


Kjersti Grini tar til tårene etter stjeling på «Farmen kjendis»: – Kunne like gjerne vært hjemme med ungene mine

Kjersti Grini reagerer sterkt på stjeling inne på «Farmen kjendis»-gården, men reaksjonen handler om noe helt annet enn det man får se på TV.


Meat Loaf er død - Marion Ravn med hyllest

Den amerikanske rockesangeren og skuespilleren er død, 74 år gammel. Marion Ravn takker den tidligere samarbeidspartneren for minnene sammen.


Restitusjon: Hvil deg sterkere

For å holde skadene unna og sende formen til topps, må kroppen ha best mulig betingelser for å bygge seg sterkere mellom treningene.


De kongelige: Hvem hadde den vakreste brudekjolen?

Alle ønsker seg et perfekt bryllup, og en vakker brudekjole er viktig for å kunne oppfylle denne drømmen - men den kan være vanskelig å finne! Disse kongelige brudene har på en eller annen måte klart å få alt de ønsket seg, både en eventyrlig dag og en nydelig kjole. Her er de vakreste kongelige brudekjolene til bl.a. Kate Middleton og prinsesse Victoria av Sverige.


Deler tårevåt beskjed med fansen

Adele tok til tårene torsdag kveld da hun måtte dele den triste beskjeden til fansen


Den fantastiske historien til øya som er et alderdomsparadis

På den lille greske øya Ikaria, som har et areal på bare 254,4 km², skjer det noe underlig med menneskene som bor der. Det er som om de har oppdaget eliksiren til et langt liv – de har langt større sjanser for å leve til de er 100, og sykdommer som lungekreft har bortimot forsvunnet. Dan Buettner er grunnleggeren av Blue Zones-prosjektet, som ble opprettet for å studere geografiske områder med usedvanlig lang levetid. Han begynte å se nærmere på Ikaria, "øya hvor folk glemmer å dø". Klikk gjennom galleriet og finn ut mer om disse øyboernes nøkkel til et lengre og sunnere liv.


Unge Ferrari med klar tale: – Hvor er influenserne som skriker etter dyrevelferd i ett land hvor de som sliter med rus blir behandlet som dyr?

På «P3 Gull» kom Unge Ferrari (31) med politisk stikk til statsminister, nå etterlyser han flere influensere og artistkollegaer til å engasjere seg i rusreformen.


10 gaver til valentine som mannen vil elske

Statistikken sier at 90 prosent av alle gavene på kjærlighetens dag gis til kvinner, men her er tipsene for den som vil gjøre noe med den.


De eldste bildene av våre største byer

På bilder står tiden stille. Øyeblikket du fanget forblir det samme for alltid, og gir fremtidige generasjoner et glimt av hvordan livet var den gangen. Det er fascinerende å se gamle bilder av kjente byer – med mennesker, bygninger og samfunn som har gått tapt. Her er noen av de eldste bildene fra verdens største byer, fra Tokyos kanalveier til Rio uten Kristusstatuen.